Motueka naar Arthur’s Pass

Het is tijd om te gaan. We zijn nu 4 nachten in Motueka geweest. Het gevoel van afscheid is wel anders dan bij het verlaten van Wanaka. We hebben ons hier zeker vermaakt. De zeiltocht en wandeling en de wijn en fiets dag waren allebei mooie dagen en ook voor een dagje niets doen – zoals we de eerste dag in Motueka deden is dit een prima plek. Toch heb je hier in Abel Tasman meer het gevoel het wel gezien te hebben. Het zal zeker niet vervelen er nog een dag te moeten zijn, of nog een keer terug te keren bij een eventueel later bezoek. Deze regio leent zich bij uitstek voor een ontspannen verblijf. Niet alleen activiteiten, maar ook een dag aan het strand doorbrengen bijvoorbeeld. Of misschien beter: een dag doorbrengen aan een van de vele stranden, half verborgen in een van de vele baaien die de kust hier rijk is.

Lees meer…